Чък Спезано – духовен учител с визия

През годините съм имал привилегията да работя с различни учители от Изтока и Запада, сред които е и Чък Спезано, чиито семинари многократно съм посещавал в Германия. За мен той е духовен учител с голяма визия.

Отличително за него е стабилната му и магнетична личност, невероятното му чувство за хумор и дълбочината на прозренията за взаимовръзките между хората в резултат на над 40 години работа с двойки. Той е истински авторитет в сферата на взаимоотношенията.

Преживяванията ми с него са, че Чък носи енергия, която пленява и трансформира аудиторията. Всяко от участията ми в негови събития допринасяше за повишено състояние на осъзнатост и вдъхновение. Сякаш Чък носи някакво просветление, искри от което застигат всички.

Чък Спезано не е просто вдъхновяващ, той е и много практичен. Той учи хората на неща, които работят и имат реално проявление с бързи трансформации в живота на всеки. В семинарите, които самият аз водя използвам някои от методите и специален вид констелации, които съм научил от Чък.

Препоръчвам горещо участието в семинара и лекцията с представянето на книгата на Чък «Ако боли не е любов» като уникален шанс за среща и преживяване с учител от висока класа. Насърчавам всеки, който чете това да сподели магнетизма на Чък и съм сигурен, че с познатото чувство на хумор, което той има освен полезно, ще е и забавно!
 
 
Автор: Джанака – Жак Пенърс
Създател на Европейска Академия за Духовна психология

 
 
 

На 16 и 17 септември 2014, за първи път в България ще гостува д-р Чък Спезано, международно признат експерт в областта на човешките взаимоотношения и автор на книгата «Ако боли не е любов».

Подробна информация

 


468 ad

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *