Естер Перел за любовта и страстта във връзката

Лекция и представяне на книгата Еротична интелигентност на Естер Перел

Естер Перел, един от най-уважаваните авторитети по темата за еротичната интелигентност, предлага една мъдра, провокативна и свежа гледна точка за интимността и секса. Книгата Еротична интелигентност ни кани да изследваме противоречивия съюз между семейния живот и сексуалното желание и ни разкрива нови начини да поканим страстта у дома.

Темите на лекцията Еротична интелигентност на Естер Перел:

Защо преследването на сигурността погубва еротиката? Каква е основното противоречие между любовта и желанието? Възможно ли е по-голямата интимност да пречи на добрия секс? Как начинът, по който са ни обичали като деца обуславя начина, по който обичаме като възрастни? Защо общата цел детето, често пъти всъщност саботира връзката на двойката? Моногамията даденост ли е или свободен избор? Как да върнем еротиката удома?

Въз основа на повече от двадесетгодишния си опит на семеен терапевт, Перел изследва многобройните фактори, които помагат да поддържаме желанието помежду ни живо. Чрез случаи от практиката и в оживени дискусии, Перел демонстрира колко вълнуващ, забавен и дори поетичен може да бъде сексът в дълготрайните връзки. Мъдра, остроумна, откровена и пряма, Еротична интелигентност е провокативна книга, която ще промени начина, по който живеете и обичате.

Еротична интелигентност

Кога: 28 октомври 2013, 19:00 – 21:00
Къде: София, Бетахаус, ул. Крум Попов 56-58
Лекцията ще се проведе на английски език със симултанен превод на български език.

Цена за двойки: 30 лева
Цена за индивидуално участие: 20 лева
Цената включва и една книга Еротична Интелигентност на български език.

 

НАУЧЕТЕ ЗА НОВИ ДАТИ

Вашето име *

Вашият е-mail *

Вашият телефон *


captcha


  


468 ad

0 коментaри

Trackbacks/Pingbacks

  1. Интервю с Естер Пeрел | Издателство Векста - [...] Представянето на книгата и семинарът на Естер Перел са съвместно организирани от издаелство Векста и Communication Academy. [...]