Заедно в целта

Лъка, тетивата, стрелата. Мъжете, жените, взаимодействията между тях.

Едно вглеждане в готовността ни да сътрудничим, да мислим за партньорите си през качествата, които имат, а не през недостатъците им, да помним какво ни свързва, а не какво ни отдалечава.

С убеждението, че комуникацията в една връзка е каквото е дишането за живота в петък вечер ще представим потока на комуникация в партньорските взаимоотношения и ще разгледаме някои от възможните отговори на следните въпроси:

  • Какво прави трудно изслушването на другия и защо понякога ни е трудно да си кажем каквото ни тежи?
  • Кога и защо губим търпение един към друг и как да отглеждаме търпение за себе си?
  • Как да завършваме за себе си разговорите, които са ни трудни или които не завършват както ни се иска?
  • Можем ли да премълчаваме и как ако премълчаваме да не е за сметка на доверието ни към партньора или предателство към нас самите?

Това вглеждане в себе си в петък вечер ще бъде последвано от представяне на лъка, тетивата и стрелата като съвършено партньорство, в което всеки реализира най-пълния си потенциал, зачитайки различията и удовлетворявайки нуждата си от качества, които партньорът носи.

Лъкът и тетивата, които си съдействат, за да изстрелят стрелата и да достигнат целта ще бъде и преживяване на открито за всеки участник в събота сутрин.

 

Заедно в целта

8 февруари 2013, 19:00 – 21:00

9 февруари 2013, 10:00 – 13:00

Такса индивидуално участие: 30 лева

Такса партньорска двойка: 50 лева

Водещи: Емилия Илиева-Крайнова и Константин Ковачев

Таксата включва участие в петъчните и съботните занимания като за стрелбата с лъкове в събота по желание на родителите могат да се включат и деца над 12 години.

 

Емилия Илиева-Крайнова и Константин Ковачев  
Емилия Илиева-Крайнова е автор и водещ на семинари за междуличностна комуникация. Константин Ковачев е майстор на лъкове и стрели и водещ на събития за сплотяване на екипи посредством стрелба с лъкове.

 

НАУЧЕТЕ ЗА НОВИ ДАТИ

Вашето име *

Вашият е-mail *

Вашият телефон *


captcha


  


468 ad