Изкуството на въздействащите въпроси

 

Хубавият въпрос е по-ценен от всеки отговор.

Въпросите са част от нашето ежедневие – от личния живот и семейството, до важните срещи в офиса. Има, обаче, въпроси, които ни карат да се замислим дълбоко, успяват да ни развълнуват, и ни карат да открием неподозирани страни на света около нас. С какво се различават тези силни въпроси от обикновените? Именно това ще откриваме заедно в този еднодневен семинар, посветен на изкуството да задаваме въпроси, които отключват новото, автентичното и ни помагат да открием отговори, които ни променят.

Въздействащият въпрос е в основата на всички методи на диалога и участието. Той е своеобразен център на разговорите, в които участваме или водим, като концентрира истинското намерение, с което влизаме в дадена среща и по този начин променя начина, по който тя ще протече. По един почти магически начин такъв въпрос отваря пространство за енергия и дълбочина, за които дори не сме подозирали.

Семинарът е подходящ за всички, които водят срещи от всякакъв тип – в работата с екипа, с бизнес партньори, с много заинтересовани страни, или пък просто искат да приложат въздействащите въпроси в личния си живот. Участниците ще имат възможност да приложат на практика наученото като формулират конкретни въпроси за техни предстоящи срещи и събития.

Водещи: Емилия Илиева-Крайнова и Антон Вълков
Кога: 10 септември , 10:00-17:00
Къде: Серендипити – пространства за общуване, бул. Цар Борис Трети 99-101
Такса за семинар: 190 лeва
Такса за семинар + 2 срещи за консултация: 260 лева

Плащането става по банков път. Информация за банковата ни сметка ще получите след като заявите участието си.

РЕГИСТРАЦИЯ

Вашето име *

Вашият е-mail *

Вашият телефон *Данни за фактура

Име на фирмата

Адрес на фирмата

Булстат

МОЛ


captcha


468 ad