Азбука на общуването

За децата е изключително полезно от ранна възраст да започнат да разпознават и назовават своите емоции и да ги свързват с потребностите, които са ги предизвикали. Подкрепяни от възрастните, те могат да развият емоционалната си грамотност като основа на емоционалната интелигентност, която е изключително важна за успешно справяне в живота за всеки един човек.

Азбука на общуването е образователна програма за деца, насочена към развиване на емоционалната им грамотност като първа стъпка към емоционалната интелигентност. Курсът включва 12 занимания и е подходящ за деца на възраст от 4 до 7 години.

Заниманията се провеждат с помощта на интерактивни игри, йога и артистични методи, като рисуване, моделиране, приложно изкуство, тематични приказки, чрез които децата ще бъдат подкрепяни да изразяват различни емоции и да ги свързват с ежедневието си, да уважават различията на другите и да развиват самоуважение и самочувствие.

През играта и забавлението децата ще се учат:
Да разпознават и назовават с думи емоциите си.
Да изразяват своите потребности.
Да общуват свободно и с уважение едни с други.
Да играят в среда на разбирателство.

Къде: София, пл. Славейков 4А, ет.1, Столична библиотека, Детско-юношески отдел
Водещ: Теодора Коцева
Цена: 90 лева за целия курс от 12 занимания

Плащането става по банков път.
Информация за банковата ни сметка ще получите след като заявите участието си.

 

НАУЧЕТЕ ЗА НОВИ ДАТИ

Вашето име *

Вашият е-mail *

Вашият телефон *


captcha


  


468 ad

0 коментaри

Trackbacks/Pingbacks

  1. Детски градски лагер | Communication Academy - [...] Игри за сърцето и ума е съвместна инициатива на Азбука на общуването и Забавна математика и е подходящ за…