Съвременният мъж и ненасилствената комуникация (ННК)

Практически уъркшоп за мъже

Да си мъж. Да си партньор. Да си баща Да носиш силата, която създава и силата, която отстоява. Да можеш да си смел, твърд, решителен и категоричен и заедно с това любящ, съпричастен, емоционален и благ.

Дилемите на съвременният мъж. Ненасилието като автентична сила. Светът на рационалното мислене и светът на чувствата. Уязвимостта като непоклатимост.

Къде е моят център и как да действам от него в живота и взаимоотношенията си независимо от всички роли и очаквания?

Романтична фантазия ли е ненасилствената комуникация или е подход, който наистина може да трансформира начина, по който откриваме значимото за нас и за околните като мъже?

Как да се свързвам с другите, запазвайки личните си граници, как да се съгласявам без да пренебрегвам мнението си?

Тези и други теми на съвременните мъже ще изследваме заедно по време на първия за България изцяло мъжки семинар по ненасилствена комуникация.

Водещ: Робърт Кржишник
Такса за участие: 110 лева
Къде: София, бул. Цар Борис III 99-101, Серендипити – пространства за общуване

Робърт Кржишник е магистър по психология и има 26 годишен опит в индивидуалната и груповата работа с хора като психотерапевт, водещ, треньор, екипен коуч, фасилитатор и медиатор на конфликти. Той практикува в широк спектър от корпоративни и образователни до личностни и духовни среди. Сертифициран е от Центъра по ненасилствена комуникация, където в ролята си на треньор участва на 10-дневните Международни интензивни тренинги из целия свят (2014-2015: Охайо/ САЩ, Палестина/ Израел, Япония, Кореа и Орегон/ САЩ).
Плащането става по банков път. Информация за банковата ни сметка ще получите след като заявите участието си.

 
 

НАУЧЕТЕ ЗА НОВИ ДАТИ

Вашето име *

Вашият е-mail *

Вашият телефон *


captcha


  


468 ad